Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر قصد ورود به بازار کار این رشته های برق را دارید و می خواهید اطلاعات بیشتری درباره این رشته ها به دست آورید تا انتها این مطلب با ما همراه باشید. در این مطلب شما با این سه شغل آشنا خواهیم کرد.

معرفی رشته برق صنعتی

برق صنعتی یکی از گرایش های پرطرفدار و آینده دار در میان دیگر گرایش های این رشته است. برقکار صنعتی شخصی است که مهارت لازم در طراحی، پیاده سازی و مونتاژ انواع تابلوهای برق صنعتی در کارخانه ها، کارگاه ها و بخش های صنعتی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین رفع مشکلات ایجاد در تابلوهای برق از دیگر وظایفی است که یک برقکار صنعتی ماهر بایستی با آن آشنا باشد.

آیا رشته برق صنعتی برای ورود به بازار کار خوب است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بله این رشته از بازار کار بسیار خوبی برخوردار است. چرا که همانطور که مشاهده می کنید در سالهای اخیر شاهد رشد و توسعه بخش صنعتی و روی کار آمدن دستگاه های جدید صنعتی هستیم. بروز مشکل در برق دستگاه های صنعتی خطوط تولید را با مشکل روبه رو کرده و ممکن است خسارات بسیاری را به همراه آورد. این موضوع نشان از نقش مهم برقکار صنعتی و بازار کار عالی آن می دهد.

بنابراین اگر از علاقه مندان به رشته های برق صنعتی هستید و می خواهید در این گروه از مشاغل فعالیت کنید توصیه می کنیم یک آموزشگاه فنی حرفه ای خوب را شناسایی و در دوره های آموزش تابلو برق صنعتی فنی حرفه ای تهران ثبت نام کنید.

در دوره های برق صنعتی در کارگاه های مجهز و به صورت کاملا عملی، زیر نظر اساتیدی متخصص و با تجربه نقشه کشی و نقشه خوانی، کار با نرم افزارهای طراحی، نصب مدارات، محاسبات لازم، استانداردهای جهانی، تعمیرات، عیب یابی و نگهداری و هر آنچه در مورد برق صنعتی باید بدانید آموزش داده میشود.

آشنایی با رشته برق ساختمان و بازار کار آن

برق ساختمان یکی از دیگر رشته های بسیار عالی و پرطرفدار برق و الکترونیک است. این رشته به طراحی نقشه های برق، سیم کشی برق، نصب و پیاده سازی انواع سیستم های امنیتی و رفاهی، رفع مشکلات اتصالی برق در انواع ساختمان های اداری، تجاری، فروشگاهی، مسکونی و غیره می پردازد.

رشته برق ساختمان جز آن دسته از رشته هایی است که همیشه بازار کار خوبی دارد چرا که برق از مهم ترین نیازهای هر ساختمانی است. در سالهای اخیر نیز با توجه افزایش تعداد ساختمان ها و ظهور تجهیزات و سیستم های برقی جدید این رشته رونق بیشتری یافته است.

برقکار ساختمان وظایف متعددی بر عهده دارد، طراحی نقشه سیم کشی برق، سیم کشی ساختمان، نصب کلید و پریز، نصب چراغ ها و چشمی، نصب آیفون، کابل کشی تلفن و آنتن، نصب دزدگیر، دوربین مدار بسته، اعلام حریق برخی از مهم ترین وظایفی است که یک برقکار متخصص و حرفه ای بایستی با آن آشنا باشد.

خوشبختانه ورود به بازار کار این رشته نیازی به مدرک تحصیلی ندارد و اگر شما در کلاسهای آموزش برق ساختمان فنی حرفه ای ثبت نام کنید و مدت زمانی را نزد یک برقکار ماهر شاگردی کنید می توانید به راحتی وارد بازار کار این رشته شوید.

در دوره های برق به صورت تخصصی و در محیطی شبیه به محیط واقعی صفر تا صد برق کشی و نصب سیستم ها امنیتی و اصول و استانداردهای برق کشی به شما آموزش داده می شود.

وظایف متخصص PLC چیست؟

پی ال سی ها که از آن به عنوان کنترل کننده منطقی برنامه پذیر یاد می کنند از خانواده کامپیوترها بوده و امروزه در بخش صنعتی و صنایع مختلفی از قبیل اتومبیل سازی، شیمیایی، پلاستیک سازی، مواد غذایی، حمل و نقل، ساختمانی، انرژی، ماشین آلات صنعتی و غیره بسیار از آن استفاده می کنند. می توان گفت تقریبا در تمامی خطوط تولید و سیستم ها در بخش صنعتی از پی ال سی استفاده می شود.

نقش مهم پی ال سی در برنامه ریزی و مدیریت امور و کمبود نیروی متخصص و حرفه ای در این زمینه ،شغل پی ال سی را به یکی از شغل های بسیار عالی و تخصصی در بازار کار تبدیل کرده است. متخصص پی ال سی یا plc man  شخصی است که مهارت لازم در کار با پی ال سی، برنامه ریزی و برنامه نویسی و مدیریت برنامه های آن را داشته باشد.

 ورود به این رشته نیز همانند دو رشته دیگر که در بالا به آن اشاره شد، نیازی به تحصیلات دانشگاهی نداشته و در صورتی که دوره های آموزش PLC فنی حرفه ای را در آموزشگاهی معتبر سپری کرده باشید و تمرین کافی در این زمینه داشته باشید می توانید به راحتی وارد بازار کار این رشته شوید.

معرفی آموزشگاه فنی پارس

آموزشگاه فنی پارس یکی از معتبرترین آموزشگاه فنی حرفه ای در کشور است که به صورت حرفه ای به آموزش مباحث فنی می پردازد. این آموزشگاه در کلاس های مجهز، زیر نظر اساتید متخصص و با تجربه، به صورت عملی دوره های فنی حرفه ای را برگزار می نماید.

در پایان دوره نیز به هر یک از کارآموزان یک مدرک معتبر فنی حرفه ای می دهد. همچنین در صورت عدم یادگیری مباحث طی دوره آموزشی امکان تجدید دوره به صورت رایگان وجود دارد. پشتیبانی نامحدود پس از پایان دوره و ارائه مشاوره بازاریابی از دیگر مزایای شرکت در دوره های فنی پارس است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره‌های این آموزشگاه و ثبت نام می‌توانید به سایت این مرکز به نشانی https://amoozeshgahfanni.com مراجعه نمایید. یا با شماره  ۰۲۱۶۶۹۳۷۱۵۷ تماس بگیرید.

  این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور بازار کار این رشته آموزشگاه فنی برق ساختمان فنی حرفه ای برق صنعتی سیستم ها رشته برق پی ال سی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • پردرآمد مثل فدراسیون فوتبال!