Web Analytics Made Easy - Statcounter

جایزه علامه طباطبایی از سوی بنیاد ملی نخبگان به پروفسور گئورگ قره پتیان استاد رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعطا شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در آئین تقدیر از برگزیدگان پنجمین دوره جایزه علامه طباطبایی از ۱۹ نفر از استادان برجسته کشور به عنوان برگزیده جایزه با اهداء لوح و جایزه تجلیل شد که در این مراسم پروفسور گئورگ قره پتیان استاد رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز جز برگزیدگان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آئین تقدیر از برگزیدگان پنجمین دوره جایزه علامه طباطبایی توسط بنیاد ملی نخبگان ۲۸ آبان ماه با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه‌ها و جمعی از اساتید برجسته دانشگاهی برگزار شد.
جایزه علامه طباطبایی جایزه‌ای است که به اساتید ممتاز و محققان برجسته کشورمان در تمام رشته‌های علوم توسط بنیاد ملی نخبگان اعطا می‌شود.
برگزیدگان پنجمین دوره این جایزه اساتید رشته‌های فیزیک، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، سم‌شناسی – فارماکولوژی، پزشکی، زیبایی شناسی و علوم هنر، مدیریت، علوم اقتصادی، روانشناسی، مهندسی متالوژی، ژنتیک، گوارش، مهندسی برق، ریاضی، علوم دامپزشکی – جراحی، شیمی، کشاورزی و داروسازی بودند.
در میان ۱۹ برگزیده این جایزه، تنها ۴ نفر از رشته‌های مهندسی بودند و در رشته مهندسی برق نیز تنها پروفسور قره پتیان به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
پروفسور قره‌پتیان تاکنون بیش از ۱۲۰۰ مقاله تدوین کرده شده است که بیش از ۷۰۰ مقاله وی در کنفرانس‌های بین‌المللی داخل و خارج کشور ارائه شده و بیش از ۴۰۰ مقاله علمی پژوهشی و ISI وی نیز در مجلات معتبر داخل و خارج کشور چاپ شده است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دارای ۱۵ کتاب تالیف و ترجمه است و همچنین وی ۲۵ طرح را نیز به اختراع رسانده‌اند.
وی در سال ۹۷ به عنوان استاد برجسته مهندسی برق کشور از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و پژوهشگر برگزیده کشوری در گروه فنی مهندسی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری انتخاب شده است.
با استناد به پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) پروفسور قره‌پتیان در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته است.
همچنین وی در سال ۱۳۹۶ با توجه به میزان بالاترین استنادات ثبت شده در سامانه SciVal السویر به عنوان پژوهشگر برتر ایران منتخب انجمن انرژی ایران (IEA) معرفی شده است.
رتبه ۱ گرنت پژوهشی اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸، پژوهشگر برتر ایران منتخب انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران (IAEEE) در سال ۱۳۸۹، استاد نمونه کشور منتخب وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۷، برنده بورس تحقیقاتی اساتید ارائه شده از سوی DAAD در تابستان سال‌های ۱۳۷۹ و ۱۳۸۲ از دیگر افتخارات علمی و پژوهشی این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر جایزه علامه طباطبایی پژوهشگر برتر دانشگاهی استاد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت دانشمندان جوان در دستور کار صنعت تاسیسات دریایی قرار دارد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شیوا امروز در حاشیه دومین روز بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، در جریان امضای تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی بین شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی با دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر از تشکیل کمیته راهبردی پژوهش و فناوری این شرکت خبر داد و گفت: این کمیته با همراهی دانشگاه های مختلف کشور از جمله دانشگاه شریف و امیرکبیر، استفاده از تکنولوژی های جدید و بومی و جذب نیروهای مستعد را آغاز خواهد کرد.

وی افزود: جهش تولید که از اهداف کلان کشور به شمار می آید، باتکیه بر توان نیروی انسانی و زیرساخت های کارآمد شرکت هایی همچون شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران تحقق خواهد یافت و اکنون باید با بومی سازی دانش و فناوری های جهانی، نقش تاثیرگذار خود را ایفا کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر و معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف، به نمایندگی از این دانشگاه ها، این تفاهم نامه را با شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی امضا کردند.

انتهای پیام/

مریم بهنام راد

دیگر خبرها

  • یکصد و سی و نهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم برگزار شد
  • ظرفیت دانشمندان جوان در دستور کار صنعت تاسیسات دریایی قرار دارد
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی
  • تأیید انتخاب رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه گرمسار
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم‌ مهندسی سنگ است
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول